AKTIVOINTILELUT

Ei enää helppoja ruokailuja suoraan kiposta, laita koirasi tekemään töitä sapuskansa eteen - kuivaruoka kipataan aktivointipalloon ja koiran sitä pyöritellessä tovin jos toisenkin, putoilevat muroset yksitellen syötäviksi asti eikä ahnekaan koira voi hotkia ravintoaan parilla suullisella. Palloa pyöritellessä koiralle tulee hyvää aivojumppaa, täytyyhän ruuan putoaminen huomata sekä etsiä haistelemalla niitä, joita ei heti huomannut. Liikuntaakin saa kuin huomaamattaan palloa pyöritellessä ja pudonneita etsiessä.

Vihreän, luonnonkumisen aktivointilelun "rugbypallon" nystyröiden sisään on paineltu koiranmuroja, jotka irtoilevat koiran pureskellessa lelua voimakkaasti. Nystyröiden luvataan puhdistavan koiran hampaita. Pallon sisällä olevaan koloon mahtuu esim. kaksi rouhetikkua. Kiva myös leluna.

Punaisen keksi-kongin reikiin sopivat hyvin koirankeksit sekä kolme rouhetikkua.

Tämän, tai vastaavanlaisen peruskongin, sisälle sopii mainiosti esim. maksalaatikkoa, purkkiruokaa tai vedessä pehmeäksi turvotettua kuivaruokaa, joita sisällään lelu laitetaan pakastimeen ja tarjoillaan koiralle jäätyneenä - ruokaa saa vähän kerrallaan sen sulaessa ja koiralla vierähtää lelun parissa pitkästi aikaa.

Kong-koiran aktivointilelut - Petstages-aktivoivat lelut - Intelligenz-älylelut - Nina Ottosson aktivointilelut ja-pelit