Mulla on tapana huvitella koirien kanssa hyppyyttelemällä niitä erilaisiin (turvallisiin, tai niinhän mä luulin) paikkoihin, mutta tänään hauskanpito sai kurjan lopun, kun Lumes toimi ennalta-arvaamattomasti. Se oli sellainen pieni katsomo umpinaisine "istumapaikkaportaineen", joka on ollut jo pitkään yksi vakiopaikka Allun kanssa, Lumeksen kanssa kävin siellä viimeksi viime syksynä ja hyppeli niitä portaita silloin aika haluttomasti ts. ei ymmärtänyt sitä ideaa hypellä aina vaan korkeammas. Nyt sillä olikin niin vauhti päällä, etten ehtinyt kuin aloittaa huutaman sitä pysähtymään, niin se oli jo viimeisen portaan yli kaiteella (jonne asti ei tosiaankaan ollut tarkoitus mennä) ja putosi siitä alas (noin 3 metriä), miten pahasti, sitä en nähnyt, kun oli umpinainen seinämä. Päällisin puolin se näyttää olevan ihan kunnossa, ei onnu tmv, mutta alaleuassa oli verta.

Ihan itkettää, kun ajattelen, miten pahasti olisi voinut sattua.

Tuossa se äskenkin kauheasti hömpötteli itsekseen olohuoneen lattialla ja luuta pureskeli, että ei siihen varmaan kauhean pahasti voinut sattua, mutta huolettaa silti. Eniten häiritsee se, etten tosiaan nähnyt, miten putosi, kun sekin antaisi vähän osviittaa asiaan.

Olin tässä muutenkin aikeissa muutaman viikon sisään käyttää Lumeksen luustoterveystarkeissa, mutta aikaistetaan sitä nyt jo tulevalle viikolle ja kuvataan koko koira läpi, niin saan samalla mielenrauhan itselle, ettei ainakaan murtumia ole missään (tai jos on, niin saa ne ainakin tietoon heti).

Täytyy vaan toivoa, että oltais selvitty säikähdyksellä, niinkun nyt näyttää, eikä käynyt pahemmin!