Suklaamuru ja Kermakaramelli lähetti kehunapin kera terveiset ahkerille harrastajille Lumekselle ja Allulle. Me kiitetään terveisistä ja luvataan olla yhtä ahkeria jatkossakin, vastaillaan tämän tunnustuksen mukana tulleisiin kysymyksiin sekä halutaan omalta osaltamme kannustaa blogikuulumisten päivitykseen Albertin ja Rukan elämää, joilla arki välillä on vähän kimuranttia.

1. Milloin aloitit blogisi?

Huhtikuulla 2009, kun uuden perheenjäsenen tulo varmistui.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Lumes-koiruuden kasvua, touhuja, harrastuksia; muistoja, jotka muuten kirjoittamatta jäisivät. Välillä mukana myös kannanottoja mielenpäällä oleviin koira-aiheisiin.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Pyrkimyksenäni on ollut kirjoittaa monipuolisesti koko koiranelämän kirjosta, eli arjen hömppää, kasvatuskysymyksiä, selkeitä treenijuttuja, vinkkejä, pohdintoja yms. kuvilla ja videoilla höystettynä. Toivoisin blogistani löytyvän jokaiselle lukijalle jotakin.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Halusin "pysyä kartalla" kaikesta pennun kanssa tapahtuvasta; mitä, miksi, miten jne. kaikki menikään, ja blogi tuntui perinteistä päiväkirjaa kannustavammalta ja monipuolisemmalta tavalta pitää kirjaa näistä asioista.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Ulkoasun tahtoisin paremmaksi ja persoonallisemmaksi, mutta kun en jaksa itse kovin paljon keskittyä koodien kanssa värkkäämiseen, niin on tyytyminen tähän valmiista pohjasta mieleisemmäksi muokkaamaani. Haluaisin myös keskittyä enemmän blogitekstien kirjoittamiseen, että ne olisivat sisällöllisesti ja teknisesti laadukkaampia, mutta en valitettavasti useinkaan ehdi niin tarkasti asiaan paneutua.