Viimeisimmät agikuvat taitavat olla hallikaudelta, joten tänään otettiin muutama korvaava otos. Pitäisipä ensi kerralla ottaa ihan treeneihin kamera mukaan, jos siellä on yhtä vähän väkeä kuin parilla viime kerralla, niin ehtii hyvin kuvailla.

"Saisinko sen lelun?"

Rimakorkeus on vaihtelevasti 24, 44 tai 64cm ja tässä viimeisen muutaman kuukauden sisään Lumes on alkanut hypätä mielellään myös korkeammalta (vielä viime alkutalvesta usein kielsi/meni ali/meni apurimojen väli). Muutenkin sen asenne on muuttunut paremmaksi ja vauhdikkaammaksi hyppyjä kohtaan. Kuvissa näyttää, että hypyistä mennään ihan nippa nappa yli, mutta sen verran tarkasti Lumes aina jalkansa asettaa, että rimat pysyvät ylhäällä (se on kaikkiaan pudottanut riman korkeintaan muutaman kerran). 

Saksasta tilattu hundetunnel on ajanut asiansa hyvin, vaikka nuo kiinnitysrenksut (joiden määräksi tilauksessa kylläkin laitettiin 0) visuaalista ilmettä häiritsevätkin. Ihanan kevyt tuo on kantaa, jaksaa hyvin yksin toisellekin puolelle kenttää. Seuran toisessa toimipisteessä olivat huomanneet, että nekin koirat, jotka vanhoihin putkiin menoa nihkeilivät, sujahtivat uuteen (jossa ei ole mitään ällöhajuja) näpsäkästi.