Autoperheen koirina Allu ja Lumes ovat tottuneet viettämään aikaansa myös tallihupulaisina eivätkä ne ole moksiskaan välillisestä metelistäkään. Allu on varsin pätevä autonkorjausapulainen (kuten täältä näkyy) ja osaa ottaa myös rennosti, mutta Lumeksen mielestä autoremontit ovat kovin tylsiä ja se käyttää kaiken mahdollisen pienenkin vihjauksen tapaisen merkkinä siitä, että lepo saa jo riittää. Mieluiten se touhottelisi tallissa ympäriinsä, mutta uteliaalle ja pelottomalle koirulaiselle siinä voisi piankin käydä huonosti.

Moiii!

Täällä on siis souu boooring...

Meille tullessaan saattaa yllättyä, kun ovikellostamme kuuluu perinteisen bling blongin sijaan vuf vuf. Vuffitteleva ovikellomme on huomattavasti bling blongaavaa herkempi ja se hälyttääkin usein jo siinä vaiheessa, kun vierailija vasta ajaa pihaan. Väliin sen säädöt tosin ovat liiankin herkällä, sillä vuf vuf saattaa kuulua myös auton saapuessa naapurin pihaan, tai ajaessa talomme ohi. Joskus joutuu siis käymään ikkunalla tarkistamassa, että soittuiko se ovikello syystä vai syyttä. Ilman pätevää ovikelloamme olisi moni oventakana odottelija saanut odotella ihan rauhassa vaan, harva heistä kun ymmärtää koputtaa, mutta vuffitteleva ovikellomme huomaa heidät jo pelkästä oven taa astelustaan, jolloin tiedän mennä ovea avaamaan.

Hau vaan sullekin!

Pieni mustuainen toimii myös päivittäisenä piristyspilleriannoksena. Niin synkeää mieltä ei voi ollakaan, etteikö tuo musta piristyspilleri saisi aikaan hymyä huulille. Se vaan on kertakaikkiaan niin hömppä.

"Kyynärpäät taa, leuka eteen, kieli ulos - sutsi satsi satsaa sutsi satsaa..."

"Ylös, ulos ja lenkille!" tietää Lumes, ja hyppää aamulla sänkyyn herättämään, jos unet tuntuvat jatkuvan liian pitkälle ohi aamun. Tässä herätyskellossa ei ole sammutustoimintoa, torkku kylläkin, ja pelkän herätyksen sijaan se ylösnousun jälkeen patistaa myös ulkoilemaan - raitis ilma tekee terää!

Nonni, liikettä niveliin!

Taukojumpalla...