Paikka ja olosuhteet: Vastapäinen, heinikkoinen parkkipaikka, hieman aamukosteutta jäljellä. Heikosta kohtuulliseen vaihteleva tuuli, lämmintä ainakin +15 astetta. Kello oli melko tarkkaan 11.05.

Jäljen tekijä ja paikallaolijat: Jäljein tein itse, ei muita paikalla (paitsi Allu).

Jäljen ikä, pituus, jälkipalkka ja tuulen suunta: 25 min. ehti vanheta. Pituutta talsin eiliset 60 askelta.. Jälkipalkkana jälleen kerran hieman vedessä pehmentyneitä muroja, yksi joka askeleella sarjassa kanta-keski-kärki kanta-keski-kärki jne. Aloituksessa oli edelleen useampi nami ja viimeisellä askeleella nami on kannassa ja kärjessä ruokakasa.

Jäljennosto: Alku hyvä.

Jäljen muoto: Suora

Mahdollisten esineiden sijainti: Ei esineitä.

Mahdolliset maaston muutokset, esteet jäljellä ym.: Yksi pieni oksa poikittain jäljen päällä.

Mahdolliset muut vaikuttavat seikat: Lumes ei ollut kaikkein pirteimmillään. Käytiin eilen illalla kaverin luona Kannuksessa ja oltiin vasta puolikymmenen aikaan kotona ja Lumes oli väsynyt. Aamulla nousin kerrankin jo ylös ennen Lumeksen herättämääntuloa, joten uni olisi maittanut pikkuherralle pidempään eilisillan kyläreissun vuoksi.

Omat kommentit: Hyvää tänään: Lumes ei ottanut häiriötä mistään ulkopuolisesta asiasta eikä haukahdellut, vaikka moneen kertaan katselikin ympärilleen. Aloitti tosi hyvin muutaman askeleen verran. Kehitettävää tänään: Alun huolellisuuden jälkeen meno oli taas aika ylimalkaisen oloista ja nameja jäi Allun löytöjen mukaan 4-6 syömättä. Monen monta kertaa nousi pää ja katseltiin ja vähän haisteltiinkin maisemia ja ilmaa, jolloin kiristin liinaa ja löysäsin heti, kun alkoi haistella taas jälkeä. Loppua kohdin homma vaan huononee, kun palkkakasa odottaa, se pitää kai tosiaan poistaa sieltä. Söi sentään sen viimeisen askeleen kantanamin ennen kasalle siirtymistä. Pidättää sai taas paljon, ettei loikkinut namien ohi, ei vissiin haistele enää kovinkaan tarkkaan askelia tai sit ei vaan piittaa niistä ruuanmurusista.