Kun useamman vuoden kirjoittelee koirista tekstejä nettiin, kertyy sitä aikamoinen historia. Sitä sanotaan, että minkä kerran nettiin laittaa, niin se pysyy siellä ikuisesti, joten kannattaa harkita kahdesti, mitä sinne laittaa. Kuitenkin myös sanotaan, että kaikki on katoavaista, ja kun blogien palveluntarjoajatkaan eivät ota mitään vastuuta sisältöjen säilymisestä, aloin pelätä, että joku päivä koko koirieni blogihistoria onkin kadonnut. Säikähdin! Niin paljon tarinoita, niin paljon muistoja, niin paljon säilyttämisenarvoista!

Ratkaisu - Blogista kirjaksi - alkoi, ja aloitin tallentamisen Lumeksen pentuajasta. Kopioin lähes kaikki ensimmäisen vuoden kirjoitukset ja etsin kuvat lukuisilta cd:iltä, liitin ne Ifolorin A4-kokoiseen kuvakirjaan ja lukuisten tuntien jälkeen 132-sivuinen kirja oli painoa vaille valmis. Tänään se oli painoa ja kotiinpostitusta myöten valmis. Lumeksen ikioma kirja.

Arvatkaas, tekisikö mieli tilata noita heti kaapillinen täyteen...

Ps. Jos Lumeksen pentuaika kiinnostaa, kannattaa käydä lukaisemassa lähiakoina. Poistan suurimman osan pentuajan kirjoituksista kevättalven aikana.