Pitkästä aikaa treenivideota Lumeksesta, tokoharkoissa kuvattu ja oltin Lumeksen kanssa vähän sivummalla, ettei kuvaan tule muita.

Suunnilleen tässä vaiheessa meidän seuraaminen on, muutamaa askelta hyvällä kontaktilla ja seuruupaikalla, jonka jälkeen palkkaus leikillä (kuten videolla) tai ruualla. Joskus olen ottanut vähän pidempääkin seuraamista, mutta pidän mielellään ne hyvin lyhyenä vielä, jottei Lumekselle pääse tulemaan virheitä (väärä paikka, kontaktin putoaminen) ja pysyy innokkaana. Tuossa tuli otettua vähän liikaa seuruupätkiä peräkkäin, kun toiseksi viimeisessä leikissä Lumekselta meinaa into lopahtaa, jatkaa kuitenkin viimeisenkin seuruupätkän reippaasti ja leikkii sitten hyvin.

Itse tuijotan vielä koko ajan Lumesta nähnäkseni kulkeeko se oikealla paikalla, silmäkulmasta on niin hankala vilkuilla. Ensimmäisen seuruupätkän pysähdykseni oli tarkoitus aloittaa palkkausleikki, mutta Lumes ehtikin juuri pudottaa kontaktin (liian pitkä pätkä), joten jatkoin sittenkin kulkua. Lumeksen töniminen poispäin leikissä ei ehkä kaikkien silmiin näytä mukavalta, mutta Lumes tykkää siitä ja ryntää innolla uudelleen "kimppuun". Tykkään tosi paljon siitä, että Lumes palkkautuu myös tuollaisesta riehumispätkästä eikä ole riippuvainen lelusta/nameista.

Kuvakulmat on vähän huonoja ja seuruut lyhyitä, mutta mitä mieltä Lumeksen seuruupaikasta? Onko pikkasen liian edessä vai hyvä? Tuleeko jotain muuta mieleen? Jos video ei näy kuvasta, linkistä ainakin pitäisi toimia.