Tänään kisailtiin jälleen kahden radan verran. Lumes oli mukavan reipas, mutta itse sekoilin sitten sen verran montamonta kertaa, ettei ollut Lumeksen vauhdista tänään mitään hyötyä ja harmittaa tosi paljon, että pilasin niin monessa kohtaa Lumeksen suorituksen.

B-radalla aloitettiin. Rata oli niin koukeroinen ja hypyt yhdessä rykelmässä radan keskellä, että olin jo valmiiksi ihan varma, että sekoan jossain kohtaa. No, en seonnut jossain kohtaa vaan hyvin monessa kohtaa.... 1 hyvä, 2 Lumes tuli ensin väärälle puolelle hyppyä (mikä järki koittaa tähän sellaista ohjausta, jota ei olla ikinä treeneissäkään tehty), 3-4 oikein hyvät, 5 ok (ohjaaja unohtaa esteen 5 sijainnin ja ohjaa ensin väärälle hypylle, jonka saa kuitenkin korjattua), 6 just ja just ilman kieltomerkintää (sekoilua ohjauksen kanssa ja koira ei ymmärrä mennä putkeen), 7-9 hienosti (paitsi joku on taas kääntävässä ohjauksessa sitten ihan liian myöhässä taas kerran ja käännös venyyyy ja sitten näytetään ihan väärää estettä koiralle ja sitten muistan, että munhan piti olla keinun vasemmalla puolella), 10 hidas (ja 9 hypyn sekoilu se vasta lisäsikin epävarmuutta, tyhmätyhmä minä), 11-12 tosi upeet, 13 no huh taas (ohjaaja unohtaa, mikähän se hyppy 13 olikaan ja lähtee ohjaamaan koiraa väärälle esteelle, huomaa sen olevan väärä ja yrittää korjata koiran oikealle esteelle oikeasta suunnasta, joka lopulta jopa onnistuu), 14-16 hyvin sujui, 17 hyppy esteen väärältä puolelta (mikä järki ohjata koira takaakiertoon siten, että eleet näyttää suoraan hyppyyn) ja sitten loppuikin ohjaajalta keskittymiskyky koko radan ollessa yhtä sähellystä ja koira sai mennä putkeen puomin sijasta ja vain juosta radan loppuun (eteni muuten tosi hienosti viimeiselle hypylle).

A-rata vuorossa sitten. 1-4 ihan loistavaa (mä oon NIIN ylpeä, että saatiin tuo kohta menemään noin hienosti), 5 kielto (ajattelin lopettaa joka esteen varmistelemisen ja Lumeksen saattamisen kaikille esteille ja alkaa kääntyä ajoissa, jotta Lumeskin kääntyy ajoissa, mutta lähdin sivusuuntaan sitten vähän liian aikaisin ja Lumes tuli perässä), 6-10 ok (paitsi kepit sitten päätettiin kävellä ja putken jälkeen tehtiin suuuuri kurvi, kun joku typerys vaihtoi ohjaussuunnitelmaa eikä käynytkään hakemassa Lumesta putken päästä oikeaan suuntaan vaan kuvitteli sen tulevan pelkällä kutsulla - väärä luulo), 11-17 oikein sujuvaa, 18 kielto + kontaktivirhe (kun kerta alla oli jo se yksi vitonen, niin päätin sitten kokeilla puomia ilman varmisteluja, no, ei onnistunut, kun olen aina sen varmistellut, mutta ekaa kertaa Lumes oikein kiihdytti alastuloon), 19-20 aivan ihanan vauhdikas loppusuora Lumeksella.

Onkohan muuten meidän kameralla/kuvaajalla jotenkin huono karma, kun jokainen kisa, joka on kuvattu, epäonnistuu joltain osin, ja ne, joissa kuvaajaa ei mukana ole, onnistuvat hyvin... Noo, nyt harjoitellaan noita käännöksiä ja toukokuulla käydään koittamassa sitten kisaonnea seuraavan kerran. Harmittaa vaan niin isosti ja suuresti ja valtavasti, kun Lumes oli tänään radalla ihan superiloinen ja minä sen kun mokailin ja pilasin kaiken. Olisi pitänyt varmaan antaa ihan suorilta mennä molempien ratojen hylätyiksi, niin ei olisi tullut noita typeriä kohtia ollenkaan tuomaan Lumekselle epävarmuutta, kun se meni kumminkin niin tosi hienosti eikä mikään ollut sen vikaa.