Keskiviikkona jouduin ottamaan Lumeksen kanssa uudet väsytyskeinot käyttöön, kaikki tyhjät maito- ja muut pahvipurkit kun olivat jo säpäleiksi revityt, mutta jotain vastaavaa tekemistä piti silti Lumekselle kuitenkin tarjota. Otin uudelleen kokeiluun sanomalehdet, sitähän kokeilin kerran aikaisemminkin, mutta Lumes ei innostunut laisinkaan. Laitoin tällä kertaa täytteeksi sanomalehtiin palasia koiranmakkarasta, viimeksi oli vain kuivaruokaa, joka ilmeisesti ei ollut riittävän mielenkiintoista. Purkkeihinkin olin kyllä käyttänyt makkaroita, joten riittävän hyvä herkku tulee olla, jotta kiinnostaa nähdä vaivaa sen eteen.

Lumes makasi vieressä katsomassa, kun laittelin makkaranpalasia sivujen väliin. Kannustusta tarvitsi lehden käsittelyyn ja istuinkin ensimmäisen lehden ajan seuraamassa toimintaa, Lumes kun lopetti heti, jos lähdin pois vierestä. Kovin edistyksekäs taktiikka ei ole, tosin purkeillakin Lumes yrittää päästä helpoimman kautta ja repiä niin vähän kuin mahdollista. Sivujen väliin Lumes työnteli kuonoa ja mitä niin ei saanut, otti kynnet apuun ja raapi lehteä. Seuraavan päivän lehtisatsilla hoksasi jo käyttää hampaitaankin ja lehdet silppuuntuivat sitäkin nopeammin. Kiva siivo siitä tulee, mutta tuleepa myös rauhallinen mieli koiralle yksinoloon.

Tässä keskiviikon ja torstain viisi käytettyä kerrosmakkarasanomalehteä. Kiitos neljän, viikottaisen ilmaisjakelulehden, revittävää riittää.

1244397031_img-d41d8cd98f00b204e9800998e