Tänään kävimme tekemässä pienet agilityharjoitukset mätsärivierailun jälkeen, mutta jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt ensin käydä agissa, koska nyt Lumes oli jo mätsäristä vähän väsynyt eikä jaksanut niin hyvin esteillä. Tokossa varon tarkasti väsyttämättä Lumesta, mutta joka kerta agiesteille päästessä käy niin, että teetän liikaa ja Lumes menettää jo intoaan. Pitäisi vain malttaa sielläkin ottaa ainoastaan sen verran, että Lumes vielä puhkuu intoa.

Puomilla mennään kovaa ja ekalla kerralla Lumes hyppäsikin lopun kontaktialueen yli, kun en huikannutkaan sitä hidastamaan, kuten aiemmin esteillä käydessämme olen tehnyt. "Puomia" harjoitellaan kotosalla erään katsomon pitkillä, suht kapeilla rivipenkeillä ja niiltä Lumes ei saa hypätä alas ilman lupaa ts. pysäytän sen aina penkin loppuun ja Lumes tietääkin sen jo.

Palkka-pallon kanssa revittelyä.

Pallon perässä läpi renkaasta.

A-esteellä Lumes ei ennen ole ollut (ei suositella alle vuotiaille loukkaantumisriskin vuoksi kasvun ollessa vielä kesken), kokeilin tänään yhden kerran, kuinka menee, vaikka en epäillytkään Lumeksen sitä väliin jättävän. Ikäähän ei vielä sitä vuotta ole, mutta yksi hallittu ylitys ei vahinkoa aiheuta. Lumes oli jo vähän väsähtänyt, kun vasta viimeisenä mentiin A:lle, muuten olisi kyllä ollut vauhtia paljon enemmän, mutta kylläpä näkyi rauhallisemmallakin tahdilla yli päästävän. (Video ei ainakaan meillä näy Mozillan selaimella, mutta explorerillä näkyy&toimii hyvin.)