Meiltä löytyy omaa agilitykalustoa pujottelun, renkaan, parin hypyn sekä pikkutunnelin verran. Jo viime kesänä tuumailin, jotta täysimittainen putki olisi ihan jees olla kotonakin, monipuolistaisi suuresti kotitreenejä.

Pikkutunneli on näitä kaupoissa lapsille myytäviä ja omille koirilleni  "pentukokoa".

Maanantaina sain tokotreeneistä kotitehtäväksi kahden uuden agilityputken tilaamisen seuralle, ja sillä samalla tilausinnolla ostin sitten itsellekin oman. Seuran putket tilattiin Saksasta ja vaikka en kieltä sen kummemmin taidakaan, oli tilaus hyvin helppo ja yksinkertainen tehdä, tosin ei pitäisi vielä mennä sanomaan mitään onnistumisesta, sillä tilausvahvistusta ei ole näkynyt... Vähän mietin, josko olisin samaan syssyyn ottanut tuolta itsellekin, 200e ei nyt niin hirveän paljon kuitenkaan ole putkesta ja postikulut olisi säästänyt yhteistilauksessa, mutta taloudellisuus voitti. Keskiviikkona lisäsin Pikkukoiran putiikin (halvin paikka putken ostoon) ostoskoriini halkaisijaltaan 60cm ja pituudeltaan 5m olevan ison putken, köyhdyin 67e ja tänään jo oli uusin agiesteperheemme jäsen kotona. Kehuttavan ripeä lähetys siis, tosin olisi sen putken voinut paketoida vaikka edes vanhoihin sanomalehtiin eikä lähettää paljaasti omassa kassissaan, joka linja-auton sisuksissa pyörineenä ei enää puhdas ollut.

Käyttötestaaja palveluksessanne, toimii!

Nyt kun vielä lumet sulaisivat, että pääsisi kotitreenaamaan muuallakin kuin putken testipaikassa eteiskäytävässä... Ja se on muuten suomenlapinkoirissa jo kaksi agilityvaliota, heti perään sen ensimmäisen jälkeen sai myös Nutukas Ursula viimeisen valioitumisnollansa!