Eilinen jälki Lumeksen kanssa meni loistavasti! Lumes ei muuta tehnytkään, kuin kulki nenä maassa (yksi ihan pienen pieni lepotauko pääylhäällä oli) järjestelmällisesti namilta namille ja siitä johtuen onnistuin vihdoin itsekin kiristää ja myödätä liinasta oikeilla kohdilla sekä ottaa askeleet eteen aina Lumeksen siirtyessä askeleen kärjen haisteluun ja sieltä namin syöntiin.

Paikka ja olosuhteet: Kotipihan nurmikko klo. 22.30. Heikko tuuli, pientä sadetta ja märkä maa.

Jäljen tekijä ja paikallaolijat: Jäljein tein itse, ei muita paikalla.

Jäljen ikä, pituus, jälkipalkka ja tuulen suunta: Jälki oli suunnilleen 15min. vanha, pituudeltaan 40 askelta, jälkipalkkana oli hyvästi vedessä pehmentyneitä muroja joka askeleen kannassa ja kärjessä, aloituksessa myös sivuilla ja keskellä, lopussa kasa samoja muroja. Tuuli taisi olla sivulta.

Jäljennosto: Nyt Lumes jostain syystä ei aloittanut haistelua jo ennen jälkeä, kuten on aina muulloin tehnyt.

Jäljen muoto: Suora

Mahdollisten esineiden sijainti: Ei esineitä.

Mahdolliset maaston muutokset, esteet jäljellä ym.: Ei mitään.

Mahdolliset muut vaikuttavat seikat: Ei mitään.

Omat kommentit: Ihan kaikista paras tähän mennessä ja vihdoin pääsin itsekin rytmiin, kun Lumes meni niin sujuvasti. Aloitusta Lumes ei tehnyt niin sujuvasti, kun aiemmin, mutta nyt söi kaikki (tai ehkä yksi jäi) aloituksen ruuat ja kulki jäljen läpi tarkasti ja järjestelmällisesti. Melkein jo luulin, ettei nosta päätään laisinkaan ylös, mutta yhden ihan pienen pienen tauon piti. Tämä kyllä olikin nyt ensimmäinen jälki ilman mitään häiriöitä, sai keskittyä täysin vain siihen.