Perjantaina Allu innostui leikkimään Lumeksen kanssa ja Lumeshan oli siitä ihan onnessaan. Periaatteessa meillä ei saa leikkiä sisällä, mutta jos Allu itse innostuu, niin annan niiden hetken leikkiä, kunhan pitävät leikin "hammasteluna" (=makuuasennossa tapahtuvaa leikkiä päät vastakkain).

Lauantaina käytiin Kokkolassa haku-treeneissä ja kotiinlähdön aikaan tein poikkeuksen sääntöön treenien yhteydessä ei leikitä, kysyin belgi groenendaelin omistajalta, josko voisi hetkeksi koiria päästää juoksemaan, kun belgi on Lumeksen kanssa niin samanoloinen (ja samanikäinenkin), että niillä vois olla hyvät leikit. Ja kyllä niillä olikin! Leikit meni niin hyvin yhteen, ettei toista. Juoksivat rinkiä peräkanaa, välillä pysähtyivät leikkimään paikoillaan ja sitten taas mentiin. Pieni pellon pätkä oli ihan hanki tampattuna Lumeksen ja Vuokon (belgi) meiningeistä. Molemmat olivat ihan hipi hiljaakin leikkiessään, oli todella mukava katsella niitä, varsinkin nähdä Lumes niin tosi onnellisena kaverin kanssa.

Sunnuntaina oli tokon hallitreenit Kannuksessa ja samalla reissulla käväisin siellä kaverin luona, jonka sekarotuisen, leikatun uroksen Murrin kanssa Lumes sai hetken juosta pihassa, mutta ei kauaa, että virtaa jäisi vielä treenailuunkin. Syksyllä käydessämme yhdessä lenkillä, ei Murri piitannut Lumeksesta vaan juoksi omia menojaan, mutta nyt pihassa juoksivat yhdessä ees taas.

Ja Lumeshan täytti lauantaina yhden vuoden, joten leikkiviikonloppu oli samalla oikein sopiva lahja pikku herralle.